PRVI DAN
Doručak
Čaša voćnog jogurta s kašikom pahuljica po želji.
Ručak
Izdinstajte papriku ili tikvicu na kašičici maslinovog ulja, pomešajte sa 50 g pirinča i dodajte malo soli i bibera.
Umesto deserta uzmite jogurt sa svežim voćem.
Večera
Iseckanu šargarepu, jabuku i 50 g šunke propržite na kašičici maslinovog ulja i prelijte čašom nemasnog jogurta.
DRUGI DAN
Doručak
Iseckajte krastavac na kockice, prelijte čašom nemasnog jogurta i dodajte malo soli i bibera.
Ručak
Iseckajte 150 g ćurećeg filea na kockice, dodajte soli i bibera i propržite na maslinovom ulju. Ubacite iseckane šampinjone (50g), paradajz i papriku a kada povrće omekša, dodajte čašu jogurta.
Večera
Uzmite kašiku šumskog voća i prelijte sa dve čaše jogurta.
TREĆI DAN
Doručak
Pomešajte čašu jogurta, oljuštenu i iseckanu jabuku, malo cimeta i dodajte malo soli i bibera.
Ručak
Oko 150 g filea oslića ispecite na grilu i napravite salatu od jogurta, iseckanog krastavca i malo senfa.
Večera
Obarite 100 g testenine, dodajte iseckanu papriku i kuvano jaje, pa sve zajedno prelijte jogurtom.
Izvor: Novosti.rs
0 komentari:
Objavi komentar